Welkom bij De Speeltol

Brengt vrolijkheid in je leven

Camping De Speeltol ligt op een unieke plek in Noord-Brabant. Zoek je rust of een goed startpunt voor een vrolijke vakantie, dan vind je hier alle faciliteiten die je nodig hebt.  Geniet van de vrolijke vakantiesfeer en van de heerlijke rust. Het kan allemaal op Camping De Speeltol.

Overnachten op de camping

Kom je overnachten op Camping De Speeltol, dan kom je terecht op een unieke plek waar je de nodige rust kunt vinden. Kies voor een plekje in de beschutting of voor de gezelligheid van een gezamenlijk veldje, aan jou de keus. Op al onze kampeerplaatsen heb je de beschikking over alle faciliteiten die op de camping aanwezig zijn.

Overnachten in een Pipowagen

Genieten in een gezellige pipowagen, met uitzicht op de varkens en geiten. Camping De Speeltol ademt de landelijke rust uit. Ver verwijderd van de dagelijkse drukte. In de omgeving rond onze camping geniet je van de stilte om je heen. De pipowagen is uitgerust met een bedstee en een slaapbank en bied ruimte tot 4 personen. 

Genieten van de rust en ruimte op het platteland

Over ons

Op de boerderij, genaamd De Speeltol, leven wij als gezin met 3 kinderen en daarnaast wonen opa en oma ook op het terrein. Marjo werkt in het dagelijks leven parttime op het GeoFort en Luuk bij een ICT bedrijf. 

De Speeltol ademt de landelijke rust uit. Ver verwijderd van de dagelijkse drukte. In de omgeving rond onze camping geniet je van de silte om je heen. Je hoeft niet bij je kampeerplaats vandaan om zelf helemaal tot rust te komen, maar er ligt veel moois binnen handbereik wil je er toch op uit trekken. 

Maak kennis met onze dieren

Op onze boerderij zijn diverse vrolijke dieren te bewonderen. Leer ze hier kennen!

Laatste blog berichten

Januari 2022: perenbomen & uitgraven wadi

We zijn het nieuwe jaar begonnen met het planten van 15 perenbomen en hebben we wadi in de natuurspeeltuin uitgegraven.
Lees meer

Horeca en terras open!

Dit weekend voor het eerst met de horeca open! Dus lust je koffie, thee, boerentosti of een ijsje dan ben je van harte welkom 🤗
Lees meer

Juli 2021: drone beelden!

Met alle veranderingen aan onze camping hebben we ook een nieuw filmpje nodig :) Bekijk het resultaat!
Lees meer

Juni 2021: aanleg pad & begin natuurspeeltuin

We zijn het nieuwe seizoen in gevlogen. Alle planten en bomen beginnen te groeien, vrolijke boekingen,  geweldige herinneringen en er zijn jonge uiltjes geboren. En. Tijd voor de volgende stap.
Lees meer

De steenuil heeft 4 baby uiltjes!

De steenuil heeft ook dit jaar weer kleintjes gekregen. Bij een controle van de uilenkast bleek dat er maar liefst 4 baby uiltjes geboren waren!
Lees meer

Camping De Speeltol bestaat 1 jaar!

Precies 1 jaar geleden, op 1 mei 2020, is Camping De Speeltol ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. En wat is er in dit afgelopen jaar veel gebeurd. Vol trots kijken we terug op ons eerste jaar, smullend samen met onze gasten van heerlijke verse aardbeien van Aardbeienkwekerij De Ruiter en bitterkoekjes van Bakker Brouwers...
Lees meer

Pasen 2021

Donderdag 1 april was het dan eindelijk zo ver; de start van het nieuwe camping-seizoen! Met maar liefst 15 boekingen kijken we terug op een fantastisch paasweekend.
Lees meer

Week 8: Terras, leidingen en beuken

Maandag kwam de grote kraan en hebben we het terras bij de horeca afgegraven. De grond hebben we gebruikt om een wal te maken tussen de camping en het prive gedeelte. Op de wal hebben we direct weer enkele van de eerder opgekuilde planten geplaatst.
Lees meer

Week 7: Leidingen en receptie/horeca

Nadat de sneeuw is gesmolten zijn we direct verder gegaan met het laatste stukje om de leidingen naar het sanitair gebouw te leggen. We hebben alles netjes naar binnen gebracht en de afvoer aangesloten.
Lees meer