Vuurtje stoken

Camping Drongelen

Op onze camping mag je een gezellig vuurtje stoken.

Bij de pipowagens is een centrale vuurplaats ingericht. We hebben diverse vuurkorven staan die je mag gebruiken. Stookhout verkopen we per kruiwagen.

Het spreekt voor zich dat je met beleid stookt en een emmer water in de buurt hebt staan. Het stoken is geheel op eigen risico. Mocht er vanuit het RIVM een stookalert worden afgegeven, zal dit bij de receptie zichtbaar zijn.

 

Accomodaties camping De Speeltol Drongelen

Op onze camping in Drongelen kan je kamperen met een tent, vouwwagen, bungalowtent, camper, caravan of een ander vrolijk kampeermiddel. De standaard en comfort kampeerplaatsen, en het trekkersveld voor tenten, liggen verspreid over het ruim opgezette terrein. Ben je geen expert in een tent opzetten, boek dan onze pipowagen met gespreid bedje voor een heerlijk verzorgd verblijf. Geniet van de Brabantse gastvrijheid en vrolijkheid op camping de Speeltol.

Kamperen in Drongelen

Kom gezellig kamperen in het mooie plaatsje Drongelen in de gemeente Altena in de provincie Noord-Brabant. Drongelen telt ruim 400 inwoners en ligt aan het Oude Maasje, en de in 1904 voltooide Bergsche Maas.

Over de Bergsche Maas gaat ook een (gratis) veerpont van Drongelen naar Waalwijk toe.

In de omgeving vind je de nabijgelegen kernen van Waalwijk, Genderen, Eethen, Meeuwen en Doeveren.

Boek deze camping in Drongelen

Bekijk de beschikbaarheid en reserveer direct een plaats

Een indruk van onze camping in Drongelen

Kindvriendelijke camping

Als ouder wil je graag relaxed vakantie vieren, daarom is onze camping in Drongelen erg kindvriendelijk. Er is een speeltuin, trampolines, een zandbak, veel speelgoed. En bovendien genoeg ruimte om te ontdekken en creatief te spelen. Houdt de kleintjes in de gaten vanuit je luie stoel op je kampeerplaats of op ons terras met een apart speelgedeelte. Wel zo lekker!

Honden toegestaan

Op onze camping zijn huisdieren welkom. Voor honden (en hun baasjes) hebben we twee vrolijke vriendjes Storm en Joey die het leuk vinden als er iemand komt spelen.

Er is een afgeschermd buitenverblijf aanwezig waar honden gebruik van mogen maken.