Welkom op De Speeltol!

Camping De Speeltol ligt op een unieke plek in het plaatsje Drongelen, in de provincie Noord-Brabant. Zoek je rust of een goed startpunt voor een vrolijke vakantie, dan vind je op onze camping in Drongelen alle faciliteiten die je nodig hebt. Kies een plekje voor je tent op ons trekkersveld of kies een standaard of comfort kampeerplaats met eigen afvoer, stroom en wateraanlsuiting. Heb je geen zin om je tent op te zetten, boek dan onze geheel verzorgde pipowagen! Geniet van de vrolijke vakantiesfeer en van de heerlijke rust. Het kan allemaal op Camping De Speeltol.

Accomodaties camping De Speeltol Drongelen

Op onze camping in Drongelen kan je kamperen met een tent, vouwwagen, bungalowtent, camper, caravan of een ander vrolijk kampeermiddel. De standaard en comfort kampeerplaatsen, en het trekkersveld voor tenten, liggen verspreid over het ruim opgezette terrein. Ben je geen expert in een tent opzetten, boek dan onze pipowagen met gespreid bedje voor een heerlijk verzorgd verblijf. Geniet van de Brabantse gastvrijheid en vrolijkheid op camping de Speeltol.

Kamperen in Drongelen

Kom gezellig kamperen in het mooie plaatsje Drongelen in de gemeente Altena in de provincie Noord-Brabant. Drongelen telt ruim 400 inwoners en ligt aan het Oude Maasje, en de in 1904 voltooide Bergsche Maas.

Over de Bergsche Maas gaat ook een (gratis) veerpont van Drongelen naar Waalwijk toe.

In de omgeving vind je de nabijgelegen kernen van Waalwijk, Genderen, Eethen, Meeuwen en Doeveren.

Boek deze camping in Drongelen

Bekijk de beschikbaarheid en reserveer direct een plaats

Een indruk van onze camping in Drongelen

Kindvriendelijke camping

Als ouder wil je graag relaxed vakantie vieren, daarom is onze camping in Drongelen erg kindvriendelijk. Er is een speeltuin, trampolines, een zandbak, veel speelgoed. En bovendien genoeg ruimte om te ontdekken en creatief te spelen. Houdt de kleintjes in de gaten vanuit je luie stoel op je kampeerplaats of op ons terras met een apart speelgedeelte. Wel zo lekker!

Honden toegestaan

Op onze camping zijn huisdieren welkom. Voor honden (en hun baasjes) hebben we twee vrolijke vriendjes Storm en Joey die het leuk vinden als er iemand komt spelen.

Er is een afgeschermd buitenverblijf aanwezig waar honden gebruik van mogen maken.