Camping De Speeltol

Kindvriendelijke en gezellige boerderijcamping in een landelijke omgeving

Welkom bij De Speeltol

Brengt vrolijkheid in je leven

Camping De Speeltol ligt op een unieke plek in Noord-Brabant. Zoek je een goed startpunt voor een vrolijke en gezellige vakantie op een kleinschalige kindvriendelijke camping? Op onze boerderijcamping De Speeltol kan je kamperen met een tent, vouwwagen, bungalowtent, camper, caravan of een ander vrolijk kampeermiddel. We hebben diverse faciliteiten voor kinderen, speeltoestellen, gezellige dieren en fantastische natuurspeeltuin met water partij.

Kom gezellig kamperen op onze gezellig camping
Geheel verzorgd en geen kampeeruitrusting nodig

Horeca & Terras

Verse koffie of thee en zelfgemaakte taart.
Diverse uitdagende speeltuinen, voor alle leeftijden

Familiecamping en kindvriendelijk

Kinderen beleven de tijd van hun leven op onze kindvriendelijke boerderijcamping. Ze kunnen heerlijk spelen, ontdekken, bouwen, springen en zijn er vrolijke dieren om te ontmoeten.

Het gezinsveld heeft in het midden een grote zandberg met speelboot en enkele speelobjecten voor kinderen. Rondom liggen 8 ruime kampeerplaatsen met zicht op de speelplek. De Speeltol is een heerlijke kindercamping.

Nationaal park de Loonse en Drunense duinen ligt op 30 minuten en attractiepark de Efteling ligt op slechts 15 minuten rijden. Bekijk hier meer Toeristen Informatie Noord-Brabant 

Hiervoor kom je naar De Speeltol

Zwembad

In de zomer is het zwembad geopend

Horeca & Terras

Koffie, thee, taart & ijsjes

Kindvriendelijk

Speeltuinen voor alle leeftijden

Vuurtje stoken

Met marshmallows en popcorn

Bootje varen

Vissen

Volleybalveld

Honden welkom

Ontdek onze pipowagens

Geheel verzorgd en geen kampeeruitrusting nodig :)

Vrolijke boerderijdieren

Om te verzorgen of knuffelen

Op onze boerderij zijn diverse vrolijke dieren te bewonderen. Wel eens varkens zien rennen? Kom je restjes van het eten, maar eens naar de geit en varkens brengen! Over ons gehele terrein kan je de volgende dieren tegen komen:

  • 1 Afrikaanse berggeit
  • 2 Biggen
  • Storm (Berner sennenhond)
  • Nora (Labrador hond)
  • Josha & Sjimmie (katers)
  • Bijenvolk met kast
  • Steenuilen
  • Mollen 🙁

Lees hier meer over onze dieren en hun profiel.

In de omgeving

Je hoeft niet bij je kampeerplaats vandaan om heerlijk te genieten, maar er ligt veel moois binnen handbereik wil je er toch op uit trekken. Vanaf de camping kan je gemakkelijk met de auto of de fiets de omgeving ontdekken.

Wandelen

Fietsen

Biesbosch museum

Steden en dorpen

Slot Loevestein

Efteling

Kindvriendelijk kamperen

Diverse natuurlijke speel elementen

Op onze kindvriendelijke camping beschikt over een gave natuurspeeltuin, vol met natuurlijke speelelementen die kinderen uitdagen om te spelen en te ontdekken. De speeltuin is ontworpen om kinderen te laten genieten van de buitenlucht en tegelijkertijd te stimuleren om actief bezig te zijn.

De natuurlijke elementen zoals hout, rotsen, zand en water zorgen voor een unieke speelomgeving die kinderen aanspreekt. Zo kunnen ze klimmen, klauteren en ontdekken. Daarnaast is er een Wadi, een water speelparadijs, waar kinderen zich kunnen uitleven met zand en water.

Kortom, onze camping is de perfecte plek voor een kindvriendelijke vakantie, met een natuurspeeltuin die kinderen uitdaagt en vermaakt.

Veel gestelde vragen over onze kindvriendelijke boerderijcamping

⛺️ Wat is een leuke kindvriendelijke camping in Noord-Brabant?
Zoek je een mooie plek om samen met je kinderen te kamperen in Brabant? Kinderen beleven de tijd van hun leven op kindvriendelijke boerderijcamping De Speeltol. Ze kunnen er heerlijk spelen, ontdekken, bouwen, springen en zijn er vrolijke dieren om te ontmoeten. Boerderijcamping De Speeltol beschikt over 2 ruime velden in een prachtige omgeving. De plaatsen liggen in een landelijke omgeving, voorzien van alle gemakken zoals water en stroom aansluitingen.

🥳 Kindercamping Brabant met natuurspeeltuin en zwembad?
Camping De Speeltol is een echte kindercamping in Brabant. Er is een uitgebreide natuurspeeltuin waar kinderen zich kunnen vermaken. Er is een trampoline en in de zomermaanden is het zwembad geopend! De camping beschikt over 2 ruime velden in een prachtige omgeving. De plaatsen liggen in een landelijke omgeving, voorzien van alle gemakken zoals water en stroom aansluitingen.

🐕 Op welke kindvriendelijke camping zijn honden toegestaan?
Op boerderijcamping de Speeltol, 15 minuten rijden van de Efteling, zijn huisdieren welkom. Voor honden (en hun baasjes) hebben we twee vrolijke vriendjes, Storm en Nora, die het leuk vinden als er iemand komt spelen. Er is een afgeschermd buitenverblijf aanwezig waar honden gebruik van mogen maken.