Faciliteiten op De Speeltol

Geniet maximaal van je vakantie

Alle faciliteiten op Camping De Speeltol zijn er op gericht om voor jou een comfortabel verblijf mogelijk te maken. Je kan dan maximaal genieten van je vakantie.

Voor kinderen

Trampoline, natuurspeeltuin, zandbakken, peuter speeltuin, fietsjes, zand & waterspeeltuin

Op onze kindvriendelijke camping beschikt over een gave natuurspeeltuin, vol met natuurlijke speelelementen die kinderen uitdagen om te spelen en te ontdekken. De speeltuin is ontworpen om kinderen te laten genieten van de buitenlucht en tegelijkertijd te stimuleren om actief bezig te zijn.

 

De natuurlijke elementen zoals hout, rotsen, zand en water zorgen voor een unieke speelomgeving die kinderen aanspreekt. Zo kunnen ze klimmen, klauteren en ontdekken. Daarnaast is er een Wadi, een water speelparadijs, waar kinderen zich kunnen uitleven met zand en water.

 

Kortom, onze camping is de perfecte plek voor een kindvriendelijke vakantie, met een natuurspeeltuin die kinderen uitdaagt en vermaakt.

Sanitaire voorzieningen

Tijdens je verblijf op camping De Speeltol maak je gratis gebruik van alle sanitaire voorzieningen. Het sanitair gebouw op de camping is centraal gelegen en bestaat uit 2 delen. Aan de linkerkant zijn de toiletten en aan de rechterkant een mooie wasgelegenheid en de douches. Een warme douche is inbegrepen, dus geen vervelende muntjes.

 

Onder de kapschuur, voor bij de horeca & terras, bevinden zich ook nog 2 douches en 2 toiletten.

 

Hygiëne vinden we belangrijk, daarom maken we het sanitair minstens tweemaal per dag schoon. Het spreekt vanzelf dat er altijd toiletpapier en desinfecterende handzeep aanwezig is.

De Buitenkeuken

Voor iedereen te gebruiken

De buitenkeuken is ideaal gelegen in het hart van onze camping, tussen de sfeervolle accommodaties Kapschuur Joe en de knusse Pipowagens. Deze goed uitgeruste keuken biedt alles wat je nodig heeft om een eenvoudige maaltijd te bereiden. Je vind er een ruime koelkast om uw etenswaren vers te houden, een handig elektrisch kookplaatje, en een uitgebreide collectie potten, pannen en andere kookbenodigdheden.

 

Voor de liefhebbers van verse kruiden hebben we een prachtige selectie beschikbaar. Je kan kunt genieten van de geur en smaak van koriander, tijm en dille, die uw gerechten naar een hoger niveau tillen. Daarnaast staat er een verse muntplant, perfect voor het toevoegen van een verfrissende toets aan uw culinaire creaties of voor het maken van een heerlijke kop muntthee.

 

Kortom, alles wat je nodig heeft voor een geslaagde camping-kook-ervaring in de buitenlucht vind je in onze buitenkeuken.

De Kapschuur, onze horeca & terras.

Verse koffie, thee en huisgemaakte taart.

De Kapschuur is een gezellige en kleinschalige horecagelegenheid gelegen op de camping De Speeltol. Het terras van De Kapschuur biedt een terras op de omgeving en is de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van een kopje koffie, thee en huisgemaakt gebakje.

 

De sfeer in De Kapschuur is ontspannen en huiselijk, wat het een populaire plek maakt voor zowel campinggasten als bezoekers uit de omgeving. Het menu biedt een scala aan smakelijke en betaalbare opties. Er zijn regelmatig activiteiten, die zorgen voor nog meer gezelligheid en vermaak.

 

Het aanbod van De Kapschuur varieert, bekijk de menukaart voor het aanbod!

Vrolijke boerderijdieren

Om te verzorgen of knuffelen

Op onze boerderij zijn diverse vrolijke dieren te bewonderen. Wel eens varkens zien rennen? Kom je restjes van het eten maar eens naar de geit en varkens brengen! Over ons gehele terrein kan je de volgende dieren tegen komen;

Hiervoor kom je naar De Speeltol

Zwembad

In de zomer is het zwembad geopend

Horeca & Terras

Koffie, thee, taart & ijsjes

Kindvriendelijk

Speeltuinen voor alle leeftijden

Vuurtje stoken

Met marshmallows en popcorn

Bootje varen

Vissen

Volleybalveld

Honden welkom