Boek je verblijf op onze hondvriendelijke camping

Kies je kampeermiddel

Camping brabant met hond

minicamping in noord brabant honden toegestaan

Kamperen met hond - camping in Noord-Brabant

Kom gezellig kamperen met de hond op onze boerderijcamping in Brabant, Nederland.

Op onze hond vriendelijke camping, De Speeltol, tussen de Loonse en Drunense duinen en de Biesbosch, zijn huisdieren welkom. Voor honden (en hun baasjes) hebben we twee vrolijke vriendjes, Storm en Joey, die het leuk vinden als er iemand komt spelen. Er is een afgeschermd buitenverblijf aanwezig waar honden gebruik van mogen maken. Een mooie plek om lekker te kamperen met de hond op onze camping!

De Speeltol is een kleinschalige camping en ligt op een unieke plek in Noord-Brabant. Op onze boerderijcamping De Speeltol kan je kamperen met een tent, vouwwagen, bungalowtent, camper, caravan of een ander vrolijk kampeermiddel. We hebben diverse faciliteiten voor kinderen, speeltoestellen, gezellige dieren en een natuurlijke speelomgeving voor kinderen.

Mooie plek op het gezinsveld
max 6 pers.
Ruime plaats, eigen water & stroom
max 6 pers.
Twee mooie plekken, naast elkaar.
max 12 pers.

 

Voor families, vrienden, uitjes
vanaf 15 pers.

 

Camping waar honden zijn toegestaan

Bij een échte gezinsvakantie mag de hond zeker niet ontbreken! Op onze camping zijn honden toegestaan. Geef bij je reservering even door dat je één of meerdere honden meeneemt.

Wandelen met de hond in Brabant

In de omgeving is er alle ruimte om met de hond rond te lopen. In het buitengebied is het toegestaan om de hond los te laten lopen op de weg. Het pad op de dijk is heerlijk om samen met de hond uit te waaien. Daarnaast zijn ben je met de auto zo bij het pompveld, Loonse en Drunense duinen en de Biesbosch waar er verschillende routes zijn om heerlijk met de hond te wandelen.

Dagje weg? Maak gebruik van het honden buitenverblijf!

Ben je met de hond op vakantie en wil je een dagje weg waar deze viervoeter niet binnen mag? De hond kan altijd bij ons in de kennel / het buitenverblijf verblijven. 

Dagje Efteling? Maak gebruik voor de honden kennel
Als je een dagje Efteling gepland hebt, is er de mogelijkheid om gratis gebruik te maken van de honden kennel bij de Efteling, vlakbij de hoofdentree. De kennel heeft 40 hokken beschikbaar, wel dient u zelf een kleed of kussen en voer mee te nemen. Voor meer informatie kunt u hier terecht.

Laatste blog berichten

Maak kennis met onze dieren

Op onze boerderij zijn diverse vrolijke dieren te bewonderen. Leer ze hier kennen!
Veel gestelde vragen over een kleinschalige camping in brabant
⛺️ Wat is een hond vriendelijke camping in Noord-Brabant?
Zoek je een hond vriendelijke camping in Brabant? Kom gezellig met de hond kamperen op camping De Speeltol, tussen de Loonse en Drunense duinen en de Biesbosch. Een mooie plek om lekker te kamperen met de hond op onze camping!

🐕 Op welke kleinschalige camping in Brabant zijn honden toegestaan?
Op onze kleinschalige boerderijcamping, tussen de Loonse en Drunense duinen en de Biesbosch, zijn huisdieren welkom. Voor honden (en hun baasjes) hebben we twee vrolijke vriendjes, Storm en Joey, die het leuk vinden als er iemand komt spelen. Er is een afgeschermd buitenverblijf aanwezig waar honden gebruik van mogen maken.