Kamperen met hond - camping in Noord-Brabant

Kom gezellig kamperen met de hond op onze boerderijcamping in Brabant, Nederland.

Op onze hond vriendelijke camping, De Speeltol, tussen de Loonse en Drunense duinen en de Biesbosch, zijn huisdieren welkom. Voor honden (en hun baasjes) hebben we twee vrolijke vriendjes, Storm en Joey, die het leuk vinden als er iemand komt spelen. Er is een afgeschermd buitenverblijf aanwezig waar honden gebruik van mogen maken. Een mooie plek om lekker te kamperen met de hond op onze camping!

 

De camping ligt langs de Bersche Maas en biedt een weids uitzicht over het landschap. Je kan er genieten van de vrolijkheid. Er is een heerlijk terras waar je heerlijk kan ontspannen, en een kleinschalig gezellige horeca De Kapschuur.

Accommodaties Camping in Noord-Brabant met Hond

Het terrein bestaat uit een mooie mix van bomen, struiken en grasvelden, wat het een aantrekkelijke plek maakt voor een verblijf. Er is ook een buitenzwembad waar je heerlijk van de zon kunt genieten. Er zijn veel wandelpaden in de omgeving waar je heerlijk kunt wandelen met de hond. Er is ook een speeltuin, waar kinderen zich kunnen uitleven. Voor een actief verblijf is er een voetbalveld, volleybalveld en een speelveld. Kom genieten van de vrolijkheid en ruimte op camping de Speeltol in Noord-Brabant. Deze prachtige camping is de perfecte plek voor een ontspannen, gezellige en avontuurlijke vakantie met de hond (of ander vrolijk huisdier).

Trekkerstent

Vanaf
€ 12,-
 • 1-2 personen
 • 1 huisdier
 • 100 m2
 • Gratis Wi-Fi
 • Geen stroomaansluiting

Kampeerplaats

Vanaf
€ 25,-
 • 1-6 personen
 • enkele huisdieren
 • 150+ m2
 • Gratis Wi-Fi
 • Stroomaansluiting (10A)

Pipowagen

Vanaf
€ 70,-
 • 3-4 personen
 • geen huisdieren
 • Incl. picknicktafel
 • Incl. vuurkorf
 • Gratis Wi-Fi

Camping Brabant honden toegestaan

Bij een échte gezinsvakantie mag de hond zeker niet ontbreken! Op onze camping zijn honden toegestaan. Geef bij je reservering even door dat je één of meerdere honden meeneemt.

Wandelen met de hond in Brabant

In de omgeving is er alle ruimte om met de hond rond te lopen. In het buitengebied is het toegestaan om de hond los te laten lopen op de weg. Het pad op de dijk is heerlijk om samen met de hond uit te waaien. Daarnaast zijn ben je met de auto zo bij het pompveld, Loonse en Drunense duinen en de Biesbosch waar er verschillende routes zijn om heerlijk met de hond te wandelen.

Dagje weg? Maak gebruik van het honden buitenverblijf!

Ben je met de hond op vakantie en wil je een dagje weg waar deze viervoeter niet binnen mag? De hond kan altijd bij ons in de kennel / het buitenverblijf verblijven. 

Hiervoor kom je naar onze Camping Brabant met Hond

Zwembad

In de zomer is het zwembad geopend

Horeca & Terras

Koffie, thee, taart & ijsjes

Kindvriendelijk

Speeltuinen voor alle leeftijden

Vuurtje stoken

Met marshmallows en popcorn

Bootje varen

Vissen

Volleybalveld

Honden welkom

Kindvriendelijk kamperen op onze camping in Noord-Brabant

Diverse natuurlijke speel elementen.

De Speeltol is een kindvriendelijke boerderijcamping waar kinderen tijdens hun verblijf kunnen genieten van spelen, ontdekken, bouwen, springen en het ontmoeten van vrolijke dieren. Op het gezinsveld bevindt zich een grote speelzone met een speelboot en andere speelobjecten. Er zijn ruime kampeerplaatsen rondom de speelzone, waarvan de meeste een prachtig uitzicht hebben. Honden zijn toegestaan.

Bovendien liggen de Loonse en Drunense duinen op slechts 30 minuten en het attractiepark de Efteling op 15 minuten rijden van De Speeltol.

Vrolijke boerderijdieren

Om te verzorgen of knuffelen

Op onze camping De Speeltol vind je een prachtige, rustige omgeving die helemaal in het teken staat van de natuur. Je kan hier heerlijk wandelen, fietsen of een picknick doen met het hele gezin.

Op de camping kun je genieten van diverse dieren. Afrikaanse berggeiten, biggen, storm (Berner sennenhond), Nora (Labrador hond), Josha & Sjimmie (katers), bijenvolk met kast, steenuilen en zelfs mollen.

Zo kan je de dieren van dichtbij bekijken en er heerlijk van genieten. Daarnaast is er ook een ruim speelterrein met speeltoestellen, waar de kinderen zich urenlang kunnen vermaken.

Veel gestelde vragen Camping in Brabant met Hond

⛺️ Wat is een hond vriendelijke camping in Noord-Brabant?
Zoek je een hond vriendelijke camping in Brabant? Kom gezellig met de hond kamperen op camping De Speeltol, tussen de Loonse en Drunense duinen en de Biesbosch. Een mooie plek om lekker te kamperen met de hond op onze camping!

🐕 Op welke kleinschalige camping in Brabant zijn honden toegestaan?
Op onze kleinschalige boerderijcamping, tussen de Loonse en Drunense duinen en de Biesbosch, zijn huisdieren welkom. Voor honden (en hun baasjes) hebben we twee vrolijke vriendjes, Storm en Joey, die het leuk vinden als er iemand komt spelen. Er is een afgeschermd buitenverblijf aanwezig waar honden gebruik van mogen maken.