Kindvriendelijke boerderijcamping De Speeltol

Boerderijcamping De Speeltol ligt op een mooie landelijke locatie en is uitermate geschikt voor families en kinderen. Kinderen beleven de tijd van hun leven op onze kindvriendelijke boerderijcamping. Zand, water, speelobjecten, fietsen en onze vrolijke dieren. Een garantie voor veel speelplezier. 

Het gezinsveld heeft een centrale speelplaats met daarom heen 7 ruime kampeerplaatsen. Er is water, stroom en gratis Wifi aanwezig. Geniet van de vrolijke vakantiesfeer en onze Brabantse gastvrijheid.

Heb je geen zin om een kampeermiddel op te zetten, boek dan onze pipowagen met gespreid bedje voor een heerlijk verzorgd verblijf. 

 

Kindvriendelijke accommodaties op onze boerderijcamping

Even de drukte vermijden en heerlijk ontspannen op een kindvriendelijke camping? Op onze boerderijcamping kan je kamperen met een tent, vouwwagen, bungalowtent, camper, caravan of een ander vrolijk kampeermiddel. De kampeerplaatsen, en het trekkersveld voor tenten, liggen verspreid over het ruim opgezette terrein. We hebben diverse faciliteiten voor kinderen, speeltoestellen, gezellige dieren en fantastische zandberg met boot.

Mooie plek op het gezinsveld
max 6 pers.
Ruime plaats, eigen water & stroom
max 6 pers.
Twee mooie plekken, naast elkaar.
max 12 pers.

 

Voor families, vrienden, uitjes
vanaf 15 pers.

 

Kindvriendelijk kamperen

Kinderen beleven de tijd van hun leven op onze kindvriendelijke boerderijcamping. Ze kunnen heerlijk spelen, ontdekken, bouwen, springen en zijn er vrolijke dieren om te ontmoeten.

Het gezinsveld, de kindercamping, heeft in het midden een grote zandberg met speelboot en enkele speelobjecten voor kinderen. Rondom liggen 7 ruime kampeerplaatsen met zicht op de speelplek.

Nationaal park de Loonse en Drunense duinen ligt op 30 minuten en attractiepark de Efteling ligt op slechts 15 minuten rijden.

Gezinsveld "de kindercamping"

Als ouder wil je graag relaxed vakantie vieren, daarom is onze camping in Drongelen erg kindvriendelijk met een eigen gezinsveld “de kindercamping”. Er is een speeltuin, trampolines, een zandbak, veel speelgoed. En bovendien genoeg ruimte om te ontdekken en creatief te spelen. Houdt de kleintjes in de gaten vanuit je luie stoel op je kampeerplaats of op ons terras met een apart speelgedeelte. Wel zo lekker!

Honden toegestaan

Op onze camping zijn huisdieren welkom. Voor honden (en hun baasjes) hebben we twee vrolijke vriendjes Storm en Nora die het leuk vinden als er iemand komt spelen.

Er is een afgeschermd buitenverblijf aanwezig waar honden gebruik van mogen maken.

Een indruk van onze kindvriendelijke boerderijcamping

Veel gestelde vragen over een kindvriendelijke boerderijcamping
⛺️ Waar vind ik een kindvriendelijke boerderijcamping in Noord-Brabant?
Zoek je een mooie plek om samen met je kinderen te kamperen in Brabant? Boerderijcamping De Speeltol beschikt over 2 ruime velden in een prachtige omgeving. De plaatsen liggen in een landelijke omgeving, voorzien van alle gemakken zoals water en stroom aansluitingen.

🥳 Wat is de leukste kindvriendelijke boerderijcamping van Brabant?
Groepskamperen is geschikt voor families, vriendengroep, bedrijfsuitje, vereniging of schoolkamp. Kom gezellig met je groep genieten van de Brabantse gastvrijheid en vrolijkheid op camping de Speeltol.

🐕 Op welke kindvriendelijke boerderijcamping zijn honden toegestaan?
Op boerderijcamping de Speeltol, 15 minuten rijden van de Efteling, zijn huisdieren welkom. Voor honden (en hun baasjes) hebben we twee vrolijke vriendjes, Storm en Joey, die het leuk vinden als er iemand komt spelen. Er is een afgeschermd buitenverblijf aanwezig waar honden gebruik van mogen maken.

Boek deze camping in Drongelen

Bekijk de beschikbaarheid en reserveer direct een plaats