Camping in de gemeente Altena

Camping De Speeltol ligt op een unieke plek in de gemeente Altena, landelijk in het plaatsje Drongelen. Zoek je rust of een goed startpunt voor een vrolijke vakantie, dan vind je op onze camping in Altena alle faciliteiten die je nodig hebt. Kies een plekje voor je tent op ons trekkersveld of kies een standaard of comfort kampeerplaats met eigen afvoer, stroom en wateraansluiting. Heb je geen zin om je tent op te zetten, boek dan onze geheel verzorgde pipowagen! Geniet van de vrolijke vakantiesfeer en van de heerlijke rust. Het kan allemaal op Camping De Speeltol.

Accommodaties camping De Speeltol in Altena

Op onze camping in de gemeente Altena kan je kamperen met een tent, vouwwagen, bungalowtent, camper, caravan of een ander vrolijk kampeermiddel. De standaard en comfort kampeerplaatsen, en het trekkersveld voor tenten, liggen verspreid over het ruim opgezette terrein. Ben je geen expert in een tent opzetten, boek dan onze pipowagen met gespreid bedje voor een heerlijk verzorgd verblijf. Geniet van de Brabantse gastvrijheid en vrolijkheid op camping de Speeltol.

Kamperen in de gemeente Altena

Kom gezellig kamperen in onze mooie gemeente Altena. Onze camping ligt in het landelijke plaatsje Drongelenen telt ruim 400 inwoners en ligt aan het Oude Maasje, en de in 1904 voltooide Bergsche Maas.

Over de Bergsche Maas gaat ook een (gratis) veerpont van Drongelen naar Waalwijk toe.

In de omgeving vind je de nabijgelegen kernen van Waalwijk, Genderen, Eethen, Meeuwen en Doeveren. De Loonse en Drunense duinen liggen op 30 minuten rijden en attractiepark de Efteling ligt op slechts 15 minuten rijden.

Boek deze camping in Altena

Bekijk de beschikbaarheid en reserveer direct een plaats

Een indruk van onze camping in de gemeente Altena

Kindvriendelijke camping

Als ouder wil je graag relaxed vakantie vieren, daarom is onze camping in Drongelen erg kindvriendelijk. Er is een speeltuin, trampolines, een zandbak, veel speelgoed. En bovendien genoeg ruimte om te ontdekken en creatief te spelen. Houdt de kleintjes in de gaten vanuit je luie stoel op je kampeerplaats of op ons terras met een apart speelgedeelte. Wel zo lekker!

Honden toegestaan

Op onze camping zijn huisdieren welkom. Voor honden (en hun baasjes) hebben we twee vrolijke vriendjes Storm en Joey die het leuk vinden als er iemand komt spelen.

Er is een afgeschermd buitenverblijf aanwezig waar honden gebruik van mogen maken.

Veel gestelde vragen
⛺️ Wat is de leukste camping in de gemeente Altena?
Op vakantie in de gemeente Altena? Boek dan je verblijf op camping De Speeltol, een unieke plek in Altena. Zoek je rust of een goed startpunt voor een vrolijke vakantie, dan vind je hier alle faciliteiten die je nodig hebt voor jong en oud. Geniet van de vrolijke vakantiesfeer en van de heerlijke rust.

👪 Waar vind ik een kindvriendelijke camping in Altena?
Op zoek naar een kindvriendelijke camping in de gemeente Altena, landelijk gelegen, kleinschalig en een vrolijk stel dieren rond loopt? Kom naar camping de Speeltol in Drongelen en boek boek je verblijf eenvoudig online.

🐕 Op welke camping in Altena zijn honden toegestaan?
Op camping de Speeltol in Altena zijn huisdieren welkom. Voor honden (en hun baasjes) hebben we twee vrolijke vriendjes, Storm en Joey, die het leuk vinden als er iemand komt spelen. Er is een afgeschermd buitenverblijf aanwezig waar honden gebruik van mogen maken.