Camping Waalwijk

Onze Camping De Speeltol ligt op een unieke plek in het plaatsje Drongelen, naast Waalwijk. Zoek je een camping in Waalwijk of gewoon een mooi startpunt voor een vrolijke vakantie, dan vind je op onze camping  alle faciliteiten die je nodig hebt. Kies een plekje voor je tent op ons trekkersveld of kies een standaard of comfort kampeerplaats met eigen afvoer, stroom en wateraanlsuiting. Heb je geen zin om je tent op te zetten, boek dan onze geheel verzorgde pipowagen! Geniet van de vrolijke vakantiesfeer en van de heerlijke rust. Het kan allemaal op Camping De Speeltol.

Accomodaties camping De Speeltol nabij Waalwijk

Op onze camping nabij Waalwijk kan je in alle rust kamperen. We hebben standaard en comfort kampeerplaatsen, en een mooi trekkersveld voor tenten. De kampeerplaatsen liggen verspreid over het ruim opgezette terrein. Ben je geen expert in een tent opzetten, boek dan onze pipowagen met gespreid bedje voor een heerlijk verzorgd verblijf. Geniet van de Brabantse gastvrijheid en vrolijkheid op camping de Speeltol.

Kamperen nabij Waalwijk

Kom gezellig kamperen in het mooie plaatsje Drongelen naast Waalwijk. Drongelen ligt in de gemeente Altena, in de provincie Noord-Brabant en telt ruim 400 inwoners. Tussen onze camping en Waalijk ligt de in 1904 voltooide Bergsche Maas.

Over de Bergsche Maas gaat ook een (gratis) veerpont van Drongelen naar Waalwijk toe.

In de omgeving vind je de nabijgelegen kernen van Genderen, Eethen, Meeuwen en Doeveren. Attractiepark de Efteling ligt op slechts 15 minuten rijden.

Boek deze camping nabij Waalwijk

Bekijk de beschikbaarheid en reserveer direct een plaats

Een indruk van onze camping nabij Waalwijk

Kindvriendelijke camping

Als ouder wil je graag relaxed vakantie vieren, daarom is onze camping in Drongelen erg kindvriendelijk. Er is een speeltuin, trampolines, een zandbak, veel speelgoed. En bovendien genoeg ruimte om te ontdekken en creatief te spelen. Houdt de kleintjes in de gaten vanuit je luie stoel op je kampeerplaats of op ons terras met een apart speelgedeelte. Wel zo lekker!

Honden toegestaan

Op onze camping zijn huisdieren welkom. Voor honden (en hun baasjes) hebben we twee vrolijke vriendjes Storm en Joey die het leuk vinden als er iemand komt spelen.

Er is een afgeschermd buitenverblijf aanwezig waar honden gebruik van mogen maken.

Veel gestelde vragen
⛺️ Wat is de leukste camping nabij Waalwijk?
Op vakantie in de buurt van Waalwijk? Boek dan je verblijf op camping De Speeltol, een unieke plek in Noord-Brabant. Zoek je rust of een goed startpunt voor een vrolijke vakantie, dan vind je hier alle faciliteiten die je nodig hebt voor jong en oud. Geniet van de vrolijke vakantiesfeer en van de heerlijke rust.

🏊‍ Waar vind ik een kindvriendelijke camping in Waalwijk?
Op zoek naar een kindvriendelijke camping in Brabant, landelijk gelegen, kleinschalig en een vrolijk stel dieren rond loopt? Camping de Speeltol ligt naast Waalwijk. Kom ook kamperen in Brabant en boek boek je verblijf eenvoudig online.

🛁 Welke gezinscamping in Waalwijk beschikt over sanitair?
Camping de Speeltol is een goed startpunt voor een vrolijke vakantie in de buurt van Waalwijk en beschikt over een hygiënisch sanitair. Zo kan je altijd gratis warm douchen zonder die vervelende muntjes.