Kleine camping bij Heusden

Op zoek naar een camping bij Heusden? Camping De Speeltol ligt op een unieke plek vlak bij het vestingstadje Heusden. Fiets vanuit onze camping over de mooie dijken door het mooie land van Heusden en Altena, naar de stadswallen van het historische Heusden.

Onze camping is een ideaal startpunt voor een vrolijke vakantie, en je vind er alle faciliteiten die je nodig hebt. Kies een plekje voor je tent op ons trekkersveld of kies een plek op een van onze groepsvelden, of kies voor wat meer privacy met een comfort kampeerplaats aan het water. Heb je geen zin om je tent op te zetten, boek dan onze geheel verzorgde pipowagen! Geniet van de vrolijke vakantiesfeer en van de heerlijke rust. 

Accommodaties camping De Speeltol bij Heusden

Even de drukte vermijden en heerlijk ontspannen op een kindvriendelijke camping in het land van Heusden en Altena? Op onze boerderijcamping kan je kamperen met een tent, vouwwagen, bungalowtent, camper, caravan of een ander vrolijk kampeermiddel. De standaard en comfort kampeerplaatsen, en het trekkersveld voor tenten, liggen verspreid over het ruim opgezette terrein. We hebben diverse faciliteiten voor kinderen, speeltoestellen, gezellige dieren en fantastische zandberg met boot.

Mooie plek op het gezinsveld
max 6 pers.
Ruime plaats, eigen water & stroom
max 6 pers.
Twee mooie plekken, naast elkaar.
max 12 pers.

 

Voor families, vrienden, uitjes
vanaf 15 pers.

 

Kindvriendelijke camping nabij Heusden

Kinderen beleven de tijd van hun leven op onze kindvriendelijke camping nabij Heusden. Ze kunnen heerlijk spelen, ontdekken, bouwen, springen en zijn er vrolijke dieren om te ontmoeten.

Het gezinsveld, de kindercamping, heeft in het midden een grote zandberg met speelboot en enkele speelobjecten voor kinderen. Rondom liggen 7 ruime kampeerplaatsen met zicht op de speelplek.

Nationaal park de Loonse en Drunense duinen ligt op 30 minuten en attractiepark de Efteling ligt op slechts 15 minuten rijden.

Kindvriendelijke camping

Als ouder wil je graag relaxed vakantie vieren, daarom is onze camping in Drongelen erg kindvriendelijk. Er is een speeltuin, trampolines, een zandbak, veel speelgoed. En bovendien genoeg ruimte om te ontdekken en creatief te spelen. Houdt de kleintjes in de gaten vanuit je luie stoel op je kampeerplaats of op ons terras met een apart speelgedeelte. Wel zo lekker!

Honden toegestaan

Op onze camping zijn huisdieren welkom. Voor honden (en hun baasjes) hebben we twee vrolijke vriendjes Storm en Joey die het leuk vinden als er iemand komt spelen.

Er is een afgeschermd buitenverblijf aanwezig waar honden gebruik van mogen maken.

Een indruk van onze camping nabij Heusden

Veel gestelde vragen over onze camping nabij Heusden
⛺️ Waar vind ik een kindvriendelijke camping in Heusden?
Zoek je een mooie plek om samen met je kinderen te kamperen nabij Heusden? Boerderijcamping De Speeltol beschikt over 2 ruime velden in een prachtige omgeving. De plaatsen liggen in een landelijke omgeving, voorzien van alle gemakken zoals water en stroom aansluitingen.

🥳 Wat is de leukste kindvriendelijke camping in het land van Heusden en Altena?
Kinderen beleven de tijd van hun leven op onze kindvriendelijke camping nabij Heusden. Ze kunnen heerlijk spelen, ontdekken, bouwen, springen en zijn er vrolijke dieren om te ontmoeten. Kom gezellig genieten van de Brabantse gastvrijheid en vrolijkheid op camping de Speeltol.

🐕 Op welke camping nabij Heusden zijn honden toegestaan?
Op boerderijcamping de Speeltol nabij Heusden zijn huisdieren welkom. Voor honden (en hun baasjes) hebben we twee vrolijke vriendjes, Storm en Joey, die het leuk vinden als er iemand komt spelen. Er is een afgeschermd buitenverblijf aanwezig waar honden gebruik van mogen maken.

Boek deze camping bij Heusden

Bekijk de beschikbaarheid en reserveer direct een plaats