Kom kamperen in de Meivakantie!

Op Camping de Speeltol

Vakantiehuisje Meivakantie in Brabant

Geen zin in Kamperen? We hebben een paar super leuke Pipowagens als vakantiehuisje in een landelijke omgeving!

Vier de Meivakantie op Camping de Speeltol

Kom gezellig kamperen in de Meivakantie op onze kleinschalige en kindvriendelijke boerderijcamping in Noord-Brabant.

Op zoek naar een leuke camping voor in de Meivakantie? Camping de Speeltol is een kleinschalige camping en ligt op een unieke plek in Noord-Brabant. Zoek je een gezellige en vrolijke Meivakantie. Even de drukte vermijden en heerlijk ontspannen op een kleinschalige en kindvriendelijke camping? Op onze camping kan je kamperen in de Meivakantie met een tent, vouwwagen, bungalowtent, camper, caravan of een ander vrolijk kampeermiddel.  Heb je geen zin om je eigen tent op te zetten, hebben we vrolijke vakantiehuisjes voor de Meivakantie: onze Pipowagens!

Mooie plek op het gezinsveld
max 6 pers.
Ruime plaats, eigen water & stroom
max 6 pers.
Twee mooie plekken, naast elkaar.
max 12 pers.

 

Voor families, vrienden, uitjes
vanaf 15 pers.

 

Kindvriendelijke camping Meivakantie

Voor de kinderen is er in de Meivakantie op onze camping genoeg ruimte om te ontdekken en creatief te spelen. Overal ligt hout om hutten te maken , kunnen ze heerlijk spelen op de speeltoestellen, op de zandberg en er zijn vrolijke dieren om te ontmoeten. Verder ligt de camping aan het oude maasje dus ook aan de waterkant is genoeg interessants te ontdekken.

Het gezinsveld heeft in het midden een grote zandberg met speelboot en enkele speeltoestellen voor kinderen. Rondom liggen 8 ruime kampeerplaatsen met zicht op de speelplek. De Speeltol is een heerlijke kindercamping.

Nationaal park de Loonse en Drunense duinen ligt op 30 minuten en attractiepark de Efteling ligt op slechts 15 minuten rijden. Ook een bezoekje waard zijn de vestigingssteden Heusden en Woudrichem of het historische centrum van Den Bosch.

Vakantiehuisje Meivakantie?

Overnachten in een Pipowagen!

Heb je geen zin om te kamperen in de Meivakantie? Boek dan een van onze pipowagens als vakantiehuisje!  Een gespreid bedje voor een heerlijk verzorgde meivakantie in een natuurlijke omgeving. Met uitzicht op de varkens en geiten. Én een gezellige centrale vuurplaats. Camping De Speeltol ademt de landelijke rust uit. Ver verwijderd van de dagelijkse drukte. In de omgeving rond onze camping geniet je van de stilte om je heen.

We hebben verschillende leuke pipowagens in de meivakantie beschikbaar, bekijk ze hier.

Kom je in de Meivakantie naar onze camping?

Meivakantie aanbieding

Gebruik kortingscode “MEIVAKANTIE” en ontvang 20% korting op een kampeerplaats in de Meivakantie 2022 (30 april t/m 8 mei 2022). Deze aanbieding is bedoeld voor vroegboekers en daardoor alleen te gebruiken t/m 14 april.

Kom gezellig kamperen in de Meivakantie op Camping de Speeltol in Brabant.

Camping de Speeltol
Kamperen in de Meivakantie

Laatste blog berichten

Maak kennis met onze dieren

Op onze boerderij zijn diverse vrolijke dieren te bewonderen. Leer ze hier kennen!
Veel gestelde vragen over camping meivakantie in Nederland
⛺️ Welke camping in de Meivakantie is open?
Zoek je een camping in de Meivakantie in Brabant? Je kan heerlijk kamperen in de Meivakantie op Camping de Speeltol. Kinderen beleven de tijd van hun leven op deze kleine kindvriendelijke camping. Ze kunnen er heerlijk spelen, ontdekken, bouwen, springen en zijn er vrolijke dieren om te ontmoeten.

🥳 Wat is een leuke camping Meivakantie Nederland?
Op zoek naar een leuke camping in de meivakantie in Nederland? Kom gezellig kamperen in de Meivakantie op Camping de Speeltol. Kom gezellig genieten van de Brabantse gastvrijheid en vrolijkheid. Op onze kleinschalige camping De Speeltol hebben we in de Meivakantie nog plaats in een prachtige landelijke omgeving. De plaatsen hebben stroom aansluitingen.

🐕 Op welke camping in de Meivakantie zijn honden toegestaan?
Op camping De Speeltol zijn honden toegestaan. Niet alleen in de Meivakantie, maar het gehele seizoen :). Camping de Speeltol ligt in Brabant tussen de Loonse en Drunense duinen en de Biesbosch. Voor honden (en hun baasjes) hebben we twee vrolijke vriendjes, Storm en Joey, die het leuk vinden als er iemand komt spelen. Ook is er een afgeschermd buitenverblijf aanwezig waar honden gebruik van mogen maken.