Boek je verblijf op onze kleinschalige camping

Kies je kampeermiddel

Overnachten in een pipowagen

Pipowagens in een landelijke omgeving met uitzicht op de varkens en geiten.

De Speeltol, kleinschalige camping in brabant

Kom gezellig kamperen op onze kleinschalige en kindvriendelijke boerderijcamping in noord-brabant.

De Speeltol is een kleinschalige camping en ligt op een unieke plek in Noord-Brabant. Zoek je een gezellige en vrolijke vakantie. Even de drukte vermijden en heerlijk ontspannen op een kleinschalige en kindvriendelijke camping? Op onze boerderijcamping De Speeltol kan je kamperen met een tent, vouwwagen, bungalowtent, camper, caravan of een ander vrolijk kampeermiddel. We hebben diverse faciliteiten voor kinderen, speeltoestellen, gezellige dieren en fantastische zandberg met boot. Honden zijn toegestaan.

Mooie plek op het gezinsveld
max 6 pers.
Ruime plaats, eigen water & stroom
max 6 pers.
Twee mooie plekken, naast elkaar.
max 12 pers.

 

Voor families, vrienden, uitjes
vanaf 15 pers.

 

Kindvriendelijk kamperen

Kinderen beleven de tijd van hun leven op onze kindvriendelijke boerderijcamping. Ze kunnen heerlijk spelen, ontdekken, bouwen, springen en zijn er vrolijke dieren om te ontmoeten.

Het gezinsveld heeft in het midden een grote zandberg met speelboot en enkele speelobjecten voor kinderen. Rondom liggen 8 ruime kampeerplaatsen met zicht op de speelplek. De Speeltol is een heerlijke kindercamping.

Nationaal park de Loonse en Drunense duinen ligt op 30 minuten en attractiepark de Efteling ligt op slechts 15 minuten rijden.

Overnachten in een Pipowagen

Heb je geen zin om een kampeermiddel op te zetten, boek dan een van onze pipowagens. Een gespreid bedje voor een heerlijk verzorgd verblijf in een natuurlijke omgeving. Met uitzicht op de varkens en geiten. Én een gezellige centrale vuurplaats. Camping De Speeltol ademt de landelijke rust uit. Ver verwijderd van de dagelijkse drukte. In de omgeving rond onze camping geniet je van de stilte om je heen.

We hebben verschillende leuke pipowagens beschikbaar, bekijk ze hier.

Laatste blog berichten

Maak kennis met onze dieren

Op onze boerderij zijn diverse vrolijke dieren te bewonderen. Leer ze hier kennen!
Veel gestelde vragen over een kleinschalige camping in brabant
⛺️ Wat is een leuke kleinschalige kindvriendelijke camping in Noord-Brabant?
Zoek je een kleinschalige plek om te kamperen in Brabant? Kinderen beleven de tijd van hun leven op deze kleinschalige kindvriendelijke camping, De Speeltol. Ze kunnen er heerlijk spelen, ontdekken, bouwen, springen en zijn er vrolijke dieren om te ontmoeten. Boerderijcamping De Speeltol beschikt over 2 ruime velden in een prachtige omgeving. De plaatsen liggen in een landelijke omgeving, voorzien van alle gemakken zoals water en stroom aansluitingen.

🥳 Groepskamperen op een kleinschalige camping in Brabant? Kamperen met een groep in Brabant?
Kom gezellig met je groep genieten van de Brabantse gastvrijheid en vrolijkheid. Op onze kleinschalige camping De Speeltol hebben we 2 ruime groepsvelden in een prachtige landelijke omgeving. De groepsvelden hebben diverse stroom aansluitingen, een eigen sanitair en de mogelijkheid om een binnenruimte te huren! Vraag ons naar de mogelijkheden.

🐕 Op welke kleinschalige camping in brabant zijn honden toegestaan?
Op onze kleinschalige boerderijcamping, tussen de Loonse en Drunense duinen en de Biesbosch, zijn huisdieren welkom. Voor honden (en hun baasjes) hebben we twee vrolijke vriendjes, Storm en Joey, die het leuk vinden als er iemand komt spelen. Er is een afgeschermd buitenverblijf aanwezig waar honden gebruik van mogen maken.